• facebook
  • sns02
  • sns03
  • sns04
Nggoleki

Anyar Rawuh

produk paling laris

Kanggo pangerten babagan produk lan rega sing luwih apik, klik tombol ing sisih tengen kanggo nambah informasi, kita bakal menehi wangsulan 24 jam.

Enquiry Saiki

Ditampilake produk

produk paling laris

Ngopo Pilih Kita?

Hantex International Co. Ltd. dununge ing Ibukutha provinsi Hebei, pusat produksi Tekstil lan Garment sing misuwur ing China. Ing dalan gedhe, arah 3 jam mangetan tekan Bandara Beijing, lan 6 jam mangetan-mangetan tekan Tianjin Seaport, lan 8 jam Wétan tekan Qingdao Seaport.